Acasă Uncategorized Bucuresti: Primaria Sectorului 2 a aplicat amenzi de peste 2,1 milioane de...

Bucuresti: Primaria Sectorului 2 a aplicat amenzi de peste 2,1 milioane de lei

DISTRIBUIȚI

93374 – 30082010 –  La peste 2.124.800 de lei se ridică amenzile contravenţionale aplicate de la începutul acestui an şi până în prezent de către Primăria Sectorului 2 unui număr de 10.743 de persoanelor fizice şi juridice depistate că încălcau legislaţia privind curăţenia, ordinea şi liniştea publică, precum şi practicarea comerţului ilicit.

 

 

Pe linia eradicării comerţului ilicit şi în condiţii improprii, care pune în pericol sănătatea consumatorilor, valoarea amenzilor s-a ridicat la suma totală de 685.300 de lei, sancţiuni ce au fost aplicate unui număr de 1142 de persoane.

Pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, tulburarea ordinii şi liniştii publice au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 674.375 de lei la 3379 de persoane identificate că practicau: prostituţia, cerşetoria, scandalurile şi bătăile pe străzile sectorului 2.

Nu în ultimul rând 4.672 de persoane fizice şi juridice au fost amendate cu suma totală de 157.675 de lei pentru că afectau mediul înconjurător cu gunoaiele pe care le-au aruncat la întâmplare pe zonele verzi sau pe domeniul public, punând în pericol sănătatea bucureştenilor datorită riscului de îmbolnăvire generat de acestea. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.