Acasă Uncategorized Caras Severin: Masini de lux, de 70.000 de euro, descoperite la frontiera

Caras Severin: Masini de lux, de 70.000 de euro, descoperite la frontiera

DISTRIBUIȚI

93105 – 20082010 – În ultimele 48 de ore, poliţiştii de frontieră au depistat două autoturisme – un Mercedes Benz fabricat în anul 2006 şi un BMW X5 fabricat în anul 2008 – în valoare totală de peste 70.000 de euro, date în urmărire internaţională ca fiind furate din Spaţiul Schengen.

În data de 20 august, la P.T.F. Naidas, judeţul Caraş Severin, s-a prezentat la controlul de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român C. Cătălin, în vârstă de 26 ani, domiciliat pe raza judeţului Timiş, conducând un autoturism marca Mercedes Benz. La controlul specific, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autovehiculul apare în baza de date Interpol ca fiind furat din Italia din iulie 2009.  Autoturismul, fabricat în anul 2006 are o valoare de aproximativ de 126.500 lei şi a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Carş Severin.

În data de 18 august a.c., la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul moldovean Ion J., în vârstă de 28 ani, care conducea un autoturism de teren BMW X5, an de fabricaţie 2008, având numere de înmatriculare provizorii de Ungaria. Pe timpul controlului specific, având suspiciuni cu privire la provenienţa autoturismului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în baza de date a Interpol, constatând că maşina este furată din Austria la data de 19 mai 2010.  Cu ocazia cercetărilor, s-a mai stabilit că procura prezentată la controlul de frontieră de cetăţeanul moldovean este falsă. În legătură cu cele constatate, bărbatul a declarat că a preluat autoturismul din localitatea Iaşi, în ziua de 17 august de la un cetăţean român şi nu ştia că acesta este furat. Autoturismul, în valoare de aproximativ 189.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul I.J.P.F. Vaslui. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.