Acasă Uncategorized Sibiu: O cisterna incarcata cu azot lichid s-a rasturnat pe DN 14...

Sibiu: O cisterna incarcata cu azot lichid s-a rasturnat pe DN 14 B

DISTRIBUIȚI
accident

93110 – 20082010 – O cisterna cu azot lichid s-a rasturnat, vineri la pranz, pe DN 14 B, in apropiere de localitatea sibiana Blajel. Politistii rutieri au blocat drumul national astfel incat echipajele de interventie ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta sa poata interveni. Potrivit politiei, substanta transportata este foarte periculoasa. Soferul cisternei si o alta persoana care se afla in dreapta au fost usor ranite dupa ce  autoutilitara s-a rasturnat in afara carosabilului, anunta Citynews. Echipajele de interventie le-au acordat primul ajutor si au izolat zona.

 

 

 

 

 

 

Din fericire cisterna s-a rasturnat in camp, intre localitatile sibiene Blajel si Botorca. Circulatia pe DN 14 B, care face legatura intre Sibiu, Medias si Mures ramane  blocata in zona dintre  localitatile Blajel si Tarnaveni.

Pompierii din Medias au intervenit de urgenta la locul accidentului si incearca sa previna producerea unei catastrofe.

Cisterna incarcata cu 7.000 de litri de azot, care s-a rasturnat in apropiere de Blajel, apartine unei firme din Medias.

Surse din cadrul politiei sibiene spun ca soferul a pierdut controlul volanului  din cauza unei pete de ulei de pe sosea. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.