Acasă Politic Bucuresti: PDL va depune motiune impotriva ministrului Mang

Bucuresti: PDL va depune motiune impotriva ministrului Mang

DISTRIBUIȚI

110155 – 14052012 – PDL va depune, la prima sedinta a Camerei Deputatilor, o motiune simpla la adresa mentinerii ministrului Educatiei, Ioan Mang, in Guvern. „Nu am vazut niciodata, in istoria tarii, un caz atat de grav de plagiat. Sa vezi cinci articole plagiate clar si sa spui ca mai ai nevoie de dovezi suplimentare. PDL va depune aceasta motiune simpla in prima sedinta a plenului”, a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele PDL, Emil Boc. Intrebat pe ce voturi se bazeaza la motiunea simpla, Boc a raspuns ca va conta „pe votul tuturor celor care cred in corectitudine si onestitate”. Fostul premier a spus ca nu s-a consultat cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, atunci cand a decis sa depuna motiunea simpla.


PDL a cerut, la sfarsitul saptamanii trecute, demisia ministrului Educatiei.
Boc a prezentat, intr-o conferinta de presa, un articol al actualului ministru al Educatiei pe care acesta l-ar fi publicat in 2003 la Craiova si care, conform PDL, reprezinta „in integralitate o copie a unui alt articol stiintific al unor autori japonezi”.

Premierul Victor Ponta a declarat, in weekend, ca spera ca acuzatiile de plagiat la adresa ministrului Educatiei nu vor fi confirmate si ca, astfel, nu va fi cazul sa il inlocuiasca pe Ioan Mang de la conducerea ministerului, aratand insa ca si in cazul unei schimbari vor continua controversele, din cauza intereselor din sistem. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.