Acasă Politic Bucuresti: Premierul Ponta continua inlocuirea secretarilor de stat

Bucuresti: Premierul Ponta continua inlocuirea secretarilor de stat

DISTRIBUIȚI

110341 – 22052012– -ministrul Victor Ponta a semnat, luni, o serie de decizii de eliberare din funcţie. Astfel, au fost eliveraţi Csutak-Nagy Laszlo din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, la Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Corneliu Ceica din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, la Autoritatea Natională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Valentin Mocanu din funcţia de secretar de stat la Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, Barna Tanczos din funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi Octavian Liviu Bumbu din funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Tot luni, premierul a semnat deciziile de numire în funcţii

 pentru Vladimir Alexandru Mănăstireanu – vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, la Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Marian Pintur – vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, la Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Georgeta Bratu – secretar de stat la Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, Dumitru Daniel Botanoiu – secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale, Gheorghe Albu – secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Prim-ministrul Victor Ponta a semnat decizia privind aplicarea mobilităţii pentru Elena Petraşcu din funcţia publică de secretar general al Ministerului Mediului si Pădurilor în funcţia publică de inspector guvernamental, în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

De asemenea, Victor Ponta a semnat decizia privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, de către Daniel Serbanescu, a funcţiei publice de secretar general adjunct al Ministerului Mediului si Pădurilor.

Prim-ministrul a semnat si o serie de decizii privind exercitarea, cu caracter temporar, a unor funcţii publice vacante din categoria înalţilor funcţionari publici: Mircea Popa – secretar general adjunct al Ministerului Mediului şi Padurilor, Dragoş Ionuţ Bănescu – secretar general adjunct al Ministerului Mediului şi Pădurilor, prin detaşare. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.