Acasă Social Aparare Bucuresti: Pronuntarea in procesul Gigi Becali – MApN a fost amanata din...

Bucuresti: Pronuntarea in procesul Gigi Becali – MApN a fost amanata din nou

DISTRIBUIȚI

110242 – 17052012 – Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis joi sa amnane pronuntarea in dosarul schimburilor de terenuri cu MApN in care este inculpat si europarlamentarul Gigi Becali pentru data de 24 mai.

Procurorii anticoruptie au cerut la sfarsitul lunii aprilie pedepse cu inchisoarea pentru toti inculpatii din dosarul schimburilor de terenuluri cu MApN, in care sunt implicati, printre altii, europarlamentarul Gigi Becali si fostul ministru al Apararii, Victor Babiuc.

Procurorii DNA au mai cerut obligarea lui Becali si a lui Babiuc la plata sumei de 448.378 dolari, reprezentand diferenta de curs valutar a valorii terenurilor schimbate. De asemenea, fostul secretar de stat in Ministerul Apararii Nationale (MApN) si fost sef al Marelui Stat Major General, Dumitru Cioflina, si europarlamentarul Gigi Becali sunt obligati sa plateasca 423.380 dolari, suma reprezentand diferenta de valoare a terenului schimbat.

Potrivit DNA, Becali mai are de achitat suma de 21.000 de dolari, contravaloarea de la momentul tranzactiei a 1,7 hectare de teren pe care europarlamentarul nu l-a predat. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.