Acasă Politic Bucuresti: USL vrea sa sesizeze Curtea Constitutionala privind boicotarea referendumului de catre...

Bucuresti: USL vrea sa sesizeze Curtea Constitutionala privind boicotarea referendumului de catre PDL

DISTRIBUIȚI

112135 – 30072012 –„Romania este intr-o situatie delicata”, iar Traian Basescu ar trebui sa-si dea demisia, a declarat luni presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. In plus, acesta a anuntat ca reprezentantii USL iau in calcul sa depuna o sesizare la Curtea Constitutionala privind „boicotul organizat de catre PDL” la referendum.„Luam in calcul o cerere pentru invalidarea rezultatului referendumului pentru ca este pentru prima data cand un presedinte al unui stat european care apara interesele Romaniei nu mai este reprezentat de popor. In acest moment, presedintele nu mai are legitimitate”, a declarat Zgonea.Precizand ca Parlamentul va respecta deciziile Curtii Constitutionale, presedintele Camerei a opinat ca, pe plan extern, „Romania este intr-o situatie delicata”. 

„Presedintele Romaniei a primit mai putine voturi decat atunci cand a fost ales ca sef al statului. Parlamentari, ministru, sefi de state si-au dat demisia pentru mai putin de atat. Este un semnal putin delicat. In afara de Monica Macovei si Adriean Videanu, nu vad pe cine mai reprezinta Traian Basescu”, a spus Zgonea.

„Este obligatia morala a lui Traian Basescu sa-si dea demisia”, a concluzionat presedintele Camerei Deputatilor. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.