Acasă Politic Bucuresti: Aflat in custodie publica, un terorist simpatizant Al-Oaeda va fi expulzat...

Bucuresti: Aflat in custodie publica, un terorist simpatizant Al-Oaeda va fi expulzat din Romania

DISTRIBUIȚI
logo-sri

114556 – 11112012logo-sri– Cetățeanul străin Hassine M. A. a fost declarat indezirabil în România pentru o perioadă de cinci ani, în urma deciziei magistraților Curții de Apel București, pronunțată vineri, 9 noiembrie.

Ca urmare a deciziei judecătorești, acesta a fost luat în custodie publică de autoritățile române și va fi expulzat.

Hassine M. A, a cărui naționalitate nu a fost dată publicității, a fost acuzat că promova în România o mişcare afiliată ideologiei Al Qaeda și că a iniţiat legături cu elemente radicale aflate în nordul Africii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Român de Informații, Sorin Sava, bărbatul ”promova în ţara noastră idei şi materiale propagandistice, inclusiv în mediul virtual, în favoarea unei mişcări cu orientare extremist teroristă, afiliată ideologiei Al-Qaeda. El a căutat să dezvolte în România capacităţi de prozelitism şi radicalizare a unor coreligionari”. Oficialul SRI a mai precizat că acțiunile cu profil antiterorist s-au desfășutat cu sprijinul Inspectoratului General pentru Imigrări din cadrul MAI ;i Parchetului de pe lângă CAB, în cadrul Sistemului Naţional de Prevenire şi Combatere a Terorismului (SNPCT). – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.