Acasă Politic Bucuresti: Antonescu: Cazul Diaconu ma apasa

Bucuresti: Antonescu: Cazul Diaconu ma apasa

DISTRIBUIȚI

114896 – 26112012 – Presedintele PNL, Crin Antonescu, s-a aratat din nou revoltat de modul in care ANI si Parchetul General isi indeplinesc atributiile.

„Cazul lui Mircea Diaconu ma apasa in mod special, pentru ca am insistat pe langa el sa se implice in politica. N-am vazut pe nimeni atat de onest, care sa nu aiba fumuri, aere. A venit in politica dispus sa munceasca de jos. Este o mare pierdere, dar o pierdere temporara. N-avem ce face decat sa respectam legile. Sunt convins ca nu va ceda, isi va cauta dreptatea. Ceea ce i s-a intamplat si campania absolut mizerabila impotriva sa sunt de neuitat si o pagina neagra in istoria acestor ani”, a declarat Crin Antonescu, duminica, la Antena 3.

Intrebat ce va face USL, cad va detine majoritatea, „impotriva institutiior basiste ANI si Parchetul General”, Crin Antonescu a spus ca acestea vor fi vizate de viitoarele schimari ale Constitutiei. 

„Nimeni nu este stat in stat, fiecare insitutie trebuie sa aiba o forma de control reciproc. ANI a fost in cel mai vadit mod partizana. Azi ai gresit, a doua zi, ANI. Nu se poate asa ceva. Uitati-va la cazurile celor trei ministri, pe care nu i-a gasit cu nimic. ANI nu este instanta, nu are capacitatea de a da sentinte”, a acuzat Antonescu.

El s-a aratat convins ca USL va detine majoritatea in viitorul Parlament, insa miza este a controla 2/3 din numarul alesilor, pentru a putea schimba Constitutia.

„Tema este cu cat ne vom apropia de majoritatea absoluta de doua-treimi. Aceasta este cifra cu care putem modifica Constitutia. Nu e cazul sa se alarmeze nimeni, vom vorbi cu toata lumea, indiferent cate procente au”, a dat asigurari copresedintele USL. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.