Acasă Politic Bucuresti: “Comorile Chinei”, expuse la Bucureşti în 2013

Bucuresti: “Comorile Chinei”, expuse la Bucureşti în 2013

DISTRIBUIȚI

114880 – 23112012 – O delegaţie de specialişti din partea Centrului Naţional de Schimb de Patrimoniu Cultural aflat sub patronajul Administraţiei Naţionale de Patrimoniu Cultural din China şi Art Exhibition China, s-a aflat zilele acestea în România în vederea semnării unui memorandum privind organizarea unei expoziţii de amploare ce se va deschide în al doilea trimestru al anului 2013 la Muzeul Naţional de Istorie a României.

Expoziţia cu titlul “Comorile Chinei” va cuprinde 100 de piese originale din patrimoniul Chinei precum obiecte de bronz dinainte de dinastia QIN, figurine din Armata de teracotă din dinastia QIN, bunuri culturale legate de Drumul Mătăsii din dinastiile Han şi Tang, bunuri culturale din dinastiile Song, Yuan, Ming şi Qing.

Acest proiect expoziţional face parte dintr-un turneu european de amploare, care va prezenta publicului, tezaure de o valoare inestimabilă din patrimoniul Republicii Populare Chineze printre care amintim soldaţii de teracotă ai Împăratului Qin. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.