Acasă Politic Bucuresti: Lazaroiu: Dragnea, Geoana sau Mitrea, contracandidatii lui Ponta

Bucuresti: Lazaroiu: Dragnea, Geoana sau Mitrea, contracandidatii lui Ponta

DISTRIBUIȚI

114667 – 15112012 – Liviu Dragnea, Mircea Geoană sau Miron Mitrea ar fi contracandidaţii lui Victor Ponta la postul de premier, susţine consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu.Consilierul pe analiză politică al preşedintelui Băsescu

susţine că în PSD sunt mai mulţi lideri interesaţi de scaunul de premier, după alegerile din decembrie.Consilierul pe analiză politică al preşedintelui Băsescu spune că în PSD sunt mai mulţi lideri interesaţi de scaunul de premier, după alegerile din decembrie.

„Dragnea, cu siguranţă, de altfel Dragnea e şi folosit de liberali pentru asta, pentru că ei nu mai sunt siguri pe relaţia cu Ponta şi atunci îl flutură pe sub nas pe Dragnea lui Ponta ca să-i arate că nu e singurul jucător”, a susţinut Lăzăroiu, citat de Realitatea Tv.

„Apoi e Mircea Geoană care s-a întors în PSD şi pe care mulţi îl privesc aşa, ca pe un nou membru de partid, dar el a fost în partid mulţi ani de zile, a fost preşedintele PSD, ştie bine partidul şi a luat un scor bun la alegerile prezidenţiale, a fost aproape să câştige”, a explicat consilierul prezidenţial.

„Nici Mitrea nu e un om care să stea deoparte, e un activist vechi, a stat pe lângă Năstase, ştie mai bine partidul şi el are aşa un profil de liber şi nu îl lasă indiferent posibilitatea de a fi premier”, crede Lăzăroiu. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.