Acasă Politic Bucuresti: Luptatori DIAS din Constanta, cercetati penal

Bucuresti: Luptatori DIAS din Constanta, cercetati penal

DISTRIBUIȚI

114603 – 13112012 – Mai multi luptatori DIAS din cadrul Politiei Judetene Constanta, implicati recent intr-un scandal legat de publicarea unor fotografii considerate compromitatoare, sunt cercetati penal, a anunta, luni,

ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa.

Mircea Dusa nu a facut precizari referitoare la obiectul anchetei, insa a spus ca este vorba despre o lucrare care are caracter penal.

Ministrul a adaugat ca in aceeasi zi va semna dosarul de pensionare al sefului Serviciului de Actiuni Speciale, comisarul sef Emanoil Moraru, deoarece acesta isi depusese actele cu mai mult timp inainte de izbucnirea acestui scandal.

Seful Politiei Romane, chestorul Petre Toba, a confirmat existenta dosarului, dar a refuzat sa ofere amanunte, invocand caracterul secret al unei anchete penale aflate in curs de desfasurare.

Politia Judeteana Constanta a inceput o ancheta interna, dupa ce in presa au fost publicate fotografii in care seful Serviciului de Actiuni Speciale, comisarul sef Emanoil Moraru, apare dezbracat, tinand o pusca de jucarie in maini, in sala de antrenamente.

Comisarul sef Emanoil Moraru spunea ca imaginile respective au fost facute in „intimitate profesionala”, in urma cu circa doi ani, dupa o zi de antrenament, fiind vorba despre „glume intre colegi”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.