Acasă Politic Bucuresti: Ministrul Agriculturii, tata de duminica

Bucuresti: Ministrul Agriculturii, tata de duminica

DISTRIBUIȚI

114721 – 18112012 – La solicitarea Fundaţiei „Hope and homes for children Romania”, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, a acceptat să dea curs propunerii de a primi un copil

în data de 19 noiembrie 2012 în cadrul proiectului ”O zi cu tine”. Prin intermediul acestui program, tinerii din sistemul de protecţie a copilului urmează în decursul unei zile oamenii de decizie, pentru o zi în activitatea lor obişnuită.

Iniţiativa este prima de acest gen în România şi are ca obiectiv sprijinirea tinerilor care devin confuzi, pentru a–i determina să realizeze importanţa interesului faţă de şcoală şi să rămână în sistemul de protecţie a copilului.

Astfel, luni, 19 noiembrie 2012, de la orele 9.30, un tânăr recomandat de fundaţie va păşi în clădirea ministerului pentru întâlnirea cu ministrul agriculturii. După ce se vor cunoaşte, acesta va putea asista la o discuţie foarte importantă pe care ministrul o va avea cu reprezentanţii ministerului, despre stadiul plăţilor pe care MADR le-a făcut deja către fermieri şi despre măsurile care mai trebuie luate în ceea ce priveşte absorbţia de fonduri europene.

Marţi, 20 noiembrie 2012, în întreaga lume se sărbătoreşte Ziua Universală a Drepturilor Copilului. – www.promptmeda.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.