Acasă Politic Bucuresti: Monica Macovei: “Ponta trebuie sa demisioneze”

Bucuresti: Monica Macovei: “Ponta trebuie sa demisioneze”

DISTRIBUIȚI

114675 – 15112012 – Premierul Victor Ponta nu s-a dezis niciodata de declaratiile anti-americane lansate „sistematic” de diversi lideri ai USL, remarca eurodeputatul PDL Monica Macovei, intr-o postare pe blogul personal.

Chiar daca „a lasat sa se inteleaga” ca decizia de a-l demite pe Dan Mihalache a avut o legatura cu declaratia potrivit careia pe fostul secretar general adjunct al Guvernului „il lasa rece” parteneriatul strategic romano-american, Monica Macovei subliniaza ca premierul nu a criticat public acest gen de declaratii. 

„Ponta nu s-a dezis niciodata de declaratiile anti-americane ale liderilor USL, ceea ce inseamna ca si le-a insusit. Ponta insusi trebuie sa demisioneze din fruntea acestui Guvern, in care inca activeaza 3 demnitari incompatibili prin deciziile ANI.

Odata cu propria demisie, din minima decenta fata de cei care au contribuit la democratizarea Romaniei, Ponta trebuie sa condamne public afirmatiile liderilor USL care vor sa scoata Romania de pe traiectoria Vest si sa o puna pe traiectoria Est, acesta fiind cel mai mare pericol pentru tara”, scrie Monica Macovei. . – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.