Acasă Politic Bucuresti: PDL cere demiterea ministrului Chitoiu

Bucuresti: PDL cere demiterea ministrului Chitoiu

DISTRIBUIȚI

114621 – 13112012 – Presedintele PDL Vasile Blaga i-a cerut, marti, premierului Victor Ponta sa il demita pe ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, pentru situatia creata la Oltchim si sa se deplaseze personal la Ramnicu Valcea pentru a discuta cu muncitorii de la combinat. 

“Combinatul este aproape inchis, 3.500 de oameni nu isi primesc salariile. De doua zile ii vedeti in strada cerandu-si drepturile salariale. Solutia lui Ponta: fuga de Oltchim si tacerea. 17 ministri din guvern, in frunte cu Ponta, sunt in campanie electorala, nu ii intereseaza soarta Oltchimului”, a declarat Vasile Blaga.

„Ii cerem inca o data domnului prim-ministru Ponta sa se deplaseze din studiourile de televiziune la combinatul Oltchim. Il asteapta salariatii, ati vazut si astazi. Si ii cerem, inainte de orice, sa-l demita pe asa-zisul ministrul al Economiei, Daniel Chitoiu, pentru ca acesta nu este de fapt, si-a declinat toate responsabilitatile”, a adaugat presedintele PDL.

Blaga a mai spus ca „este clar pentru toata lumea ca dupa 9 decembrie o guvernare USL ar avea un singur efect – oltchimizarea Romaniei”. – www

.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.