Acasă Politic Bucuresti: Ponta: “Voi prezenta proiectul bugetului in Parlament pe 20 – 21...

Bucuresti: Ponta: “Voi prezenta proiectul bugetului in Parlament pe 20 – 21 decembrie”

DISTRIBUIȚI

 – 114930 – 27112012 – Premierul Victor Ponta a anuntat la inceputul sedintei Guvernului de marti ca proiectul de buget pe 2013 va fi prezentat Parlamentului pe 20-21 decembrie, urmand ca in ianuarie sa fie discutat cu organismele financiare internationale.

„O sa prezint bugetul pentru 2013 in Parlamentul Romaniei, nu ma duc cu el la altcineva, ca nu e cazul, dar in Parlamentul Romaniei trebuie sa prezint acest buget si se construieste pe baza a ceea ce dumneavoastra transmiteti in mod realist si in mod foarte bine fundamentat catre Ministerul de Finante. Cel mai probabil in jur de 20 – 21 decembrie trebuie sa prezentam proiectul in Parlament, dupa care, in cursul lunii ianuarie sa-l discutam cu partenerii nostri internationali si dupa aceea sa-l dezbatem si sa-l aprobam in Parlament”, a spus Ponta.

„Vreau sa va rog pe toti ministrii, multi sunteti in campanie, dar cel putin un secretar de stat, secretarul general al ministerului – sa continue activitatea impreuna cu Ministerul de Finante pentru pregatirea bugetului pe 2013 si mai ales cu acea gandire multianuala, 2013 – 2016”, a precizat Ponta. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.