Acasă Politic Bucuresti: Primarul Sectorului 3, acuzat ca a ordonat otravirea cainilor

Bucuresti: Primarul Sectorului 3, acuzat ca a ordonat otravirea cainilor

DISTRIBUIȚI

114430 – 05112012 – O asociatie de protectie a animalelor il acuza pe primarul Sectorului 3, Robert Negoita, ca a ordonat otravirea cainilor din zona.

„In dispretul vietii, in dispretul masurilor civilizate, in dispretul legilor, zeci de caini au fost otraviti prin aceeasi metoda: salam cu otrava. Cetatenii au fost deranjati enorm, chiar si cei care se tem de caini ori care nu vor sa ii vada pe strada. Firul protectiei animalelor a fost inrosit de numarul de sesizari. Atata cruzime le-a umplut sufletele de revolta si vor ca vinovatii sa iasa la suprafata. Cainii au murit instantaneu, in chinuri cumplite, iar in locul lor puteau fi copiii care se jucau in acele locuri”, potiovit unui comunicat al Asociatiei Cutu-Cutu.

Asociatia Cutu-Cutu atrage atentia asupra grabei cu care serviciul de salubritate „Rosal” a luat cadavrele, dar si faptul ca s-a folosit aceeasi metoda in cartiere indepartate precum Fizicienilor, piata Minis, Auchan, piata Alba Iulia, lucru care „naste banuiala ca nu avem de a face cu un om suparat, eventual muscat, ci cu insasi administratia, respectiv Primaria Sectorului 3”.

„Consilierii primarului Sectorului 3 s-au grabit sa iasa si sa dea asigurari ca este vorba ‘despre o mana criminala care vrea sa afecteze imaginea primarului Negoita’ in prag de alegeri. Primar care se pregateste intens de alegeri, impartind peste tot ziare si plantand peste tot afise cu ‘taxa 0 pentru gunoi'”, se mai arata in comunicat.

„Dar iubitorii de animale trag de cateva luni semnale de alarma dupa semnale de alarma ca noul primar Negoita doreste neaparat ‘sa rezolve problema cainilor’, ca dispar cainii de la blocuri, ca primesc afise tendentioase la adresa lor la asociatia de proprietari, ca primarul incearca sa faca propriul ecarisaj in sector si emite hotarari de consiliu respinse de prefectura, si ca, in general, (lucru stiut de cativa ani), nu iubeste animalele”, acuza Asociatia Cutu-Cutu.

ONG-urile pentru protectia animalelor au deschis o ancheta si vor depune o plangere penala la organele abilitate pentru ca adevarul sa iasa la lumina si ca persoanele implicate sa faca inchisoare, potrivit legislatiei in vigoare”, completeaza Asociatia Cutu-Cutu. – www.promptmedia.ro

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.