Acasă Politic Bucuresti: TVR Info va fi relansat pe 15 noiembrie ca TVR News

Bucuresti: TVR Info va fi relansat pe 15 noiembrie ca TVR News

DISTRIBUIȚI

114616 – 13112012 –Consiliul National al Audiovizualului (CAN) a aprobat, marti, dupa lungi discutii, solicitarea TVR de a transforma TVR Info in TVR News, cu o grila bazata pe programele Euronews, subtitrate in mare parte in limba romana.

Prezent in fata Consiliului pentru a prezenta proiectul, Claudiu Saftoiu, presedinte-director general al televiziunii publice, a precizat ca institutia doreste sa reinceapa retransmisia TVR Info, in format TVR News, incepand din 15 noiembrie, desi strategia pentru acest post nu a fost aprobata inca de Consiliul de Administratie, potrivit Hotnews.ro. Postul ar urma sa includa programele informative si de publicistica ale Euronews, reluari de pe TVR 1 – matinal, emisiuni informative de seara – si „pentru inceput” sub 3% continut propriu. Membrii CNA au fost de acord cu modificarea licentei, dar cu conditia ca TVR sa mareasca productia proprie a TVR News pana la 40% intr-un an.

TVR a cerut modificarea grilei si numelui TVR Info/TVR News in conditiile in care, pe 15 noiembrie, expira perioada de 90 de zile de la suspendarea transmisiei TVR Info. TVR a aratat ca, potrivit propunerilor depuse de TVR, canalul TVR News ar urma sa aiba sub 3% productie proprie, circa 80% – programe Euronews, iar restul – jurnale preluate de la TVR 1. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.