Acasă Politic Bucuresti: Vasile Dancu: Asistam la o tabloidizare a politicienilor

Bucuresti: Vasile Dancu: Asistam la o tabloidizare a politicienilor

DISTRIBUIȚI

114558 – 11112012 – Sociologul Vasile Dancu apreciaza ca asistam la o „depolitizare a politicii”, personajele din tabloide, precum Gigi Becali, fiind vanate de partide si aduse la varful politicii.

„Ati vazut ca si in Parlament sunt tot mai multi cei care vin cu initiative traznite”, a declarat Vasile Dancu, citat de Evenimentul Zilei, adaugand ca asistam la o involutie a politicii si la o tabloidizare a politicienilor.

„Politicienii coboara limbajul, iar pe de alta parte personajele din tabloide devin personaje politice. Oamenii care au notorietate in tabloide, cum ar fi Gigi Becali, devin personaje politice, sunt vanate de partide. De asemenea, avem foarte multi, cantareti, actori, jurnalisti care isi incearca norocul in politica. Avem o depolitizare a politicii generata si de criza. Speranta ca lucrurile vor merge bine este redusa si atunci totul a devenit spectacol”, a mai spus Vasile Dancu.

Totodata insa, sociologul subliniaza faptul ca in timp ce Gigi Becali „joaca autentic”, foarte multi politicieni au ales sa coboare nivelul pana la cel al patronului Stelei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.