Acasă Politic Bucureşti: Jandarmii ilfoveni, la datorie

Bucureşti: Jandarmii ilfoveni, la datorie

DISTRIBUIȚI

115017 – 30112012 – Sâmbătă 1 decembrie a.c., efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ilfov vor executa misiuni de asigurare a ordinii publice, la manifestările comemorative şi religioase prilejuite de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României, ce se vor desfăşura în localităţile Buftea, Chitila, Dragomireşti-Deal, Popeşti-Leordeni, Jilava, dar şi în alte localităţi din judeţul Ilfov. La aceste manifestări vor participa oficialităţi ale administraţiei publice locale şi vor fi depuse coroane şi jerbe de flori, la monumentele eroilor.

Pe timpul activităţilor organizate în oraşul Buftea, Garda Port-Drapel de la monumentul „Crucea Eroilor”, va fi asigurată de opt jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ilfov, activităţi la care vor fi prezenţi şi ofiţeri din comanda Jandarmeriei Ilfov.

Jandarmeria Ilfov recomandă tuturor participanţilor să respecte indicaţile forţelor de ordine, pe traseele de deplasare către/de la locurile de desfăşurare activităţilor comeorative, să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente, iar dacă sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicte sprijin jandarmilor. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.