Acasă Politic Giurgiu: Traficanti de droguri de risc, prinsi in flagrant-delict la Giurgiu

Giurgiu: Traficanti de droguri de risc, prinsi in flagrant-delict la Giurgiu

DISTRIBUIȚI

114443 – 06112012 – Cinci membri ai unui grup infracţional organizat, suspectaţi de trafic de droguri de risc, au fost prinşi în flagrant, în timp ce introduceau în ţară 270 ml ketamină, proveniţi din Bulgaria.

Pe 5 noiembrie a. c. poliţiştii din cadrul BCCO Craiova – Serviciul Antidrog şi procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul BCCO Bucureşti – SCCO Giurgiu, al ofiţerilor DGIPI şi lucrătorilor ITPF Giurgiu, au organizat şi desfăşurat un flagrant, în punctul de trecere a frontierei Giurgiu. Astfel, au fost depistaţi cinci membri ai unui grup infracţional organizat, care se ocupau cu traficul de droguri de risc, pe ruta Bulgaria – România. Suspecţii, cu vârste între 24 şi 31 de ani, toţi din Bucureşti, au fost prinşi, in Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, în timp ce introduceau în ţară 270 ml ketamină. Din cercetările efectuate până în prezent, a reieşit că drogurile proveneau din Bulgaria, localitatea Ruse, de unde fuseseră cumpărate cu suma de 500 de euro şi urmau să fie distribuite la consumatori, în Bucureşti şi Craiova.

Cele cinci persoane depistate au fost reţinute de procurorii DIICOT pentru 24 ore, iar astăzi ei urmează să fie prezentaţi judecătorilor din cadrul Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă. În sarcina acestora a fost reţinută săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de risc, trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.