Acasă Politic Romania termina o autostrada la care lucreaza de 25 de ani

Romania termina o autostrada la care lucreaza de 25 de ani

DISTRIBUIȚI

114980 – 28112012 – Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că în data de 29 noiembrie 2012 va avea loc ceremonia oficială de recepţie la terminarea lucrărilor pentru tronsoanele 6 şi 7 ale autostrăzii A2, respectiv Cernavodă – Medgidia şi Medgidia – Constanţa.

Lucrările de construcţie pentru tronsonul Cernavodă – Medgidia au fost executate de Asocierea Astaldi Spa-Max Boegl Romania srl Cernavoda, cele pentru tronsonul Medgidia – Constanţa de Asocierea Astaldi SpA – Max Boegl, iar serviciile de consultanţă sunt asigurate de Asocierea S.C. Search Corporation SRL/S.C. Tecnic Consulting Engineering Romania SRL. Este vorba, mai exact, despre autostrada care leagă Bucureştiul de Constanţa. Primul tronson, Cernavodă-Feteşti, a fost inau­gurat în 1987. Pe 29 noiembrie 2012 va fi dat în folosinţă şi ultimul tronson: Cernavodă-Medgidia, scrie românialibera.ro.

Pe acesta se circulă în prezent pe câte un singur sens, iar pe 29 noiembrie este anunţată şi deschiderea celorlalte două sensuri. Informaţia a fost furnizată neoficial de către reprezentanţii constructorului. Surse din PSD au confirmat data şi au afirmat că la tăierea panglicii este aşteptat prim-ministrul Victor Ponta, alături de parlamentari şi candidaţi USL. Victor Ponta a fost prezent şi la inaugurarea actualelor două sensuri de mers între Cernavodă şi Medgi­dia pe 19 iulie. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.