Acasă Politic Bucuresti: Cozi la gratuitatile de Ziua Nationala

Bucuresti: Cozi la gratuitatile de Ziua Nationala

DISTRIBUIȚI

115029 – 02122012 – Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita, sambata, prin manifestari in Bucuresti, in tara, dar si in strainatate.Evenimentele organizate in acest an cu prilejul Zilei Nationale au fost marcate de austeritate. In Bucuresti, avioanele de vanatoare si elicoptere militare nu au mai survolat orasul.

Nu au lipsit nici incidentele. Cateva zeci de oameni l-au huiduit pe presedintele Traian Basescu, la parada de la Arcul de Triumf, iar anterior, la sediul Guvernului (deschis pentru vizitatori) din imn a fost eliminata strofa cu „Traian”.

Presedintele Traian Basescu le-a transmis romanilor, de Ziua Nationala, sa fie solidari pentru a putea trece criza economica si sa nu se uite dupa politicienii „care alearga dupa voturi”. Crin Antonescu, Victor Ponta, Daciana Sarbu, Corneliu Dobritoiu, Victor Ciorbea si Daniel Constantin s-au numarat printre politicienii care au fost prezenti la parada de la Arcul de Triumf.

Dupa parada militara, oamenii s-au mutat la corturile din sectoarele 2 si 6, unde au fost impartite, gratuit, mii de porti de saramale, fasole, dar si tuica fiarta. In Sectorul 2, reprezentantii primariei au numarat 67.200 de sarmale care au fost servite gratuit „tuturor bucurestenilor prezenti la marea manifestare dedicata Zilei Nationale a Romaniei”, alaturi de tuica fiarta.

Au mai avut loc ceremonii militare de depuneri de coroane si jerbe de flori la Monumentul eroilor militari romani cazuti la datorie din fata Palatului National al Copiilor (Parcul Tineretului) si la Mormantul Ostasului Necunoscut din Parcul Carol I. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.