Acasă Uncategorized Erevan: Cooperare activă între municipalităţile din Bucureşti şi Erevan

Erevan: Cooperare activă între municipalităţile din Bucureşti şi Erevan

DISTRIBUIȚI

 – 118485 – 11042013 – In cea de-a doua zi a vizitei sale la Erevan, capitala Armeniei, primarul general Sorin Oprescu s-a intalnit cu omologul sau, Taron Margaryan.Vizita face parte din demersurile actualei administratii a Bucurestiului de a dezvolta relatii de parteneriat si colaborare cu reprezentantii tuturor comunitatilor etnice si religioase din Capitala Romaniei.

Taron Margaryan a salutat prezenta edilului-sef al Bucurestiului la Erevan si a multumit pentru sprijinul si atentia acordate problemelor comunitatii armene din Bucuresti.

Sorin Oprescu a exprimat disponibilitatea administratiei Bucurestiului de a oferi tot suportul si toata experienta acumulata in ultimii ani in administrarea orasului subliniind ca „astazi sunt mult mai multe lucruri care ne apropie, decat ne despart”.

Cu acest prilej, primarii celor doua capitale au semnat o scrisoare de intentie, prin care cele doua orase isi exprima hotararea comuna de a stabili o cooperare activa si de a dezvolta schimburile de informatii si experienta prin vizite la nivel de experti in domeniile guvernarii locale, serviciilor municipale, inclusiv infrastructurii, managementului traficului si culturii, avand ca scop imbunatatirea calitatii vietii in cele doua capitale, potrivit unui comunicat al Primăriei Municipiului Bucureşti.

In a doua parte a zilei, Sorin Oprescu a fost primit de presedintele Armeniei, Serzh Sargsyan.

Primarul general Sorin Oprescu s-a aflat, in zilele de 9 si 10 aprilie a. c., intr-o vizita oficiala in capitala Armeniei, la invitatia omologului sau, Taron Margaryan. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.