Acasă Stiri Locale Bucuresti-Ilfov Ilfov: Taximetrist de la Otopeni, cercetat pentru înşelăciune

Ilfov: Taximetrist de la Otopeni, cercetat pentru înşelăciune

DISTRIBUIȚI

118473 – 11042013 – Poliţiştii de la Aeroportul Henri Coanda au prins un şofer de taxi, după ce acesta a înşelat un pasager şi a încercat să lovească cu maşina un poliţist de frontieră.Taximetristul a transportat din Bucureşti, la Aeroportul Henri Coandă, trei persoane cărora le-a cerut pentru cursa efectuată, 400 de lei, fără a utiliza aparatul de taxat.

Unul dintre pasageri, cetăţean ceh, a sesizat Poliţia de Frontieră din cadrul aeroportului cu privire la faptul că şoferul taximetrului care l-a transportat până la aeroport nu a folosit aparatul de taxat şi i-a solicitat un tarif mult prea mare.

Un poliţist de frontieră a solicitat şoferului documentele de identitate, însă acesta a refuzat să se legitimeze şi a încercat să fugă, deşi în faţa maşinii se afla poliţistul. Acesta a reuşit să se ferească la timp, pornind, cu autoturismul din dotare şi folosind semnalele acustice şi luminoase, în urmărirea taximetrului. După 300 de metri, a reuşit să îi blocheze drumul.

Şi de aceasta dată, poliţistul de frontieră a cerut şoferului să se legitimeze, însă acesta i-a adresat injurii.

Poliţiştii Poliţiei Transporturi Aeroport Henri Coanda l-au identificat pe suspectul în vârstă de 28 de ani, domiciliat în Bucureşti. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru ultraj şi înşelăciune. De asemenea, poliţiştii de la Transporturi i-au reţinut permisul de conducere şi au ridicat aparatul de taxat, în vederea expertizării de către Institutul de Metrologie.

Taximetristul a fost prezentat procurorilor din cadrul Parchetului Buftea care au dispus cercetarea în stare de libertate. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.