Acasă Uncategorized Londra: Pilotul Tarom prins băut, condamnat la Londra

Londra: Pilotul Tarom prins băut, condamnat la Londra

DISTRIBUIȚI

118491 – 11042013 – Radu Cristea, pilotul Tarom care a fost prins băut în momentul în care se pregătea să urce la manşa unui avion de pasageri Airbus 318 de pe aeroportul Heathrow, din Londra, către Bucureşti, a primit miercuri o pedeapsă de trei luni de închisoare cu suspendare, după ce instanţa a făcut cunoscut faptul că dacă românul va merge la închisoare el riscă să îşi piardă slujba, potrivit Agerpres.

Ofiţerii de securitate de pe aeroportul londonez şi-au dat seama că pilotul român, în vârstă de 38 de ani, consumase alcool în momentul în care acesta se pregătea de îmbarcare.

El a chemat poliţia, care l-a testat pentru consum de alcool chiar în cabina de pilotaj înainte de a decola spre Bucureşti cu 30 de pasageri la bord. Rezultatele testării ar fi indicat o alcoolemie de patru ori mai mare decât limita legală admisă de 0,2 la mie şi pilotul a fost arestat.

Interogat de poliţie, Radu Cristea a declarat că în seara precedentă a băut trei pahare mari de vin înainte de a se culca şi nu şi-a dat seama că nu ar fi trebuit să piloteze avionul a doua zi. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.