Acasă Centru Alba Alba: Minerii de la Rosia Montana cer aprobarea proiectului

Alba: Minerii de la Rosia Montana cer aprobarea proiectului

DISTRIBUIȚI

122486 – 10092013 – Aproximativ 100 de persoane, angajati ai companiei Rosia Montana Gold Corporation si localnici, au protestat, marti dimineata, in centrul localitatii Rosia Montana.

Reprezentantii sindicatului ”Viitorul Mineritului” din cadrul RMGC au amenintat cu blocarea drumului care leaga comuna cu DN74, potrivit Adevarul.ro.

„Puteti sa traiti cu moartea Rosiei Montane pe constiinta?”, il intreaba sindicalistii de la RMGC pe liderul PNL Crin Antonescu, dupa ce acesta s-a pronunta, luni, impotriva acestui proiect.

„Noi, cei 100.000 de oameni din Apuseni, care am sustinut in ultimii zece ani mineritul la Rosia si care i-am votat pe membrii Parlamentului si asteptam de la ei hotarari care sa ne faca viata mai buna, ce ar trebui sa facem? De ce noi nu contam, ci conteaza doar cele cateva mii, total neinformati despre ce inseamna proiectul minier, si care nu au fost nici macar o singura data la Rosia Montana, dar spun ca se opun locurilor noastre de munca?”, sustin sindicalistii RMGC intr-o scrisoare deschisa. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.