Acasă Politic 123556 – 20102013 – Peste o mie de persoane prezente sambata la...

123556 – 20102013 – Peste o mie de persoane prezente sambata la Campeni la o adunare populara de protest impotriva proiectului Rosia Montana au adoptat o proclamatie prin care isi afirma dreptul de a-si decide singuri soarta, semnatarii transmitand guvern

DISTRIBUIȚI

123557 – 20102013 – Organizaţia de Tineret a PSD şi-a ales în pas de dans noul lider în persoana lui Mihai Sturzu, cunoscut mai ales prin calitatea sa de membru al formaţiei Hi-Q. In primul sau discurs in aceasta calitate, Sturzu a incercat sa-si apropie auditoriul, adresandu-se celor prezenti cu apelativul „fraţilor”. Printre cei care au beneficiat de aceasta apropiere s-au numarat si premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea, prezenti la actiune:.

”Noi putem sa fim generația care construiește în România, fraților! Îi rog pe colegii mei parlamentari să ne asigurăm că va trece repede această lege. Fraților!!! Cu ajutorul nostru. Cu ajutorul TSD. fraților, ne-am ținut de cuvânt cu tot ceea ce am spus!!!”, a declarat Sturzu.

”Evident pentru noi la TSD gașca mea a fost un fel de inm. Mi-a lipsit în ultima perioadă de când sunt prim-ministru toata lumea îmi cântă o altă melodie: Bagă bani, bagă bani. Asa încât bucurați-vă de această perioadă în care puteți cânta și gașca voastră și totul va fi bine. O să-mi cer scuze, o să plec spre București pentru că maine plec într-o vizită. În SUA s-ar putea ca de la Cotroceni să primesc un telefon cu dacă pleci ia-mă și pe mine”, a declarat, la rândul său, Victor Ponta.

Mihai Sturzu l-a înlocuit în funcţie pe Nicolae Bănicioiu. Ministrul Tineretului şi Sportului care a avansat la categoria socialistilor seniori. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.