Acasă Politic Bucuresti: Bucureştenii rămân fără apă caldă noaptea pentru a avea căldura

Bucuresti: Bucureştenii rămân fără apă caldă noaptea pentru a avea căldura

DISTRIBUIȚI

123310 – 09102013 – ELCEN furnizează RADET Bucureşti agent termic la temperatura de aproximativ 69 grade Celsius, plus/ minus 5 grade. Pentru a asigura caldura şi apa calda de consum, în raport cu temperaturile exterioare, ELCEN trebuie să o furnizeze la aproximativ 80 de grade Celsius, potrivit unui comunicat al RADET Bucureşti.

            În situația dată, RADET a efectuat manevrele pentru scăderea temperaturii apei calde de la 55 de grade CElsius la circa 48-50 de grade Celsius, pentru a putea îmbunătăți parametrii de debit și temperatură la încălzire pe timp de noapte, până la reglementarea integrală a situației.

            Variațiile atmosferice din perioada actuală creează dificultăți în echilibrarea parametrilor de furnizare a apei calde și căldurii, prin variația de temperatură zi-noapte de la simplu la triplu (de la 3 grade Celsius noaptea la 14-15 grade Celsius ziua), fiind astfel îngreunate manevrele necesare în sistemele de producere și transport ale agentului termic, atât din partea ELCEN, cât și din partea RADET.- www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.