Acasă Politic Bucuresti: Casa Regală a României promovează lectura în rândul copiilor

Bucuresti: Casa Regală a României promovează lectura în rândul copiilor

DISTRIBUIȚI

123854 – 31102013 – Miercuri, 6 noiembrie 2013, in cadrul seriei de evenimente organizate cu prilejul zilei de nastere a regelui Mihai I, va avea loc o intalnire de mare amploare la care principele Radu si principesa Margareta, se vor intalni cu elevii, parintii si profesorii din Bucuresti, eveniment care are ca scop promovarea lecturii în rândul copiilor.

Evenimentul, organizat de Editura Curtea Veche Publishing, va avea loc intre orele 14.00 si 15.00 la Sala Polivalenta CFR Rapid din Sectorul 6. Accesul in sala se va realiza intre orele 13.30 si 13.50. 

Intalnirea va cuprinde si un spectacol de lectura coordonat de Smaranda Nicolau, pedagogul teatral care va crea structura Cluburilor Regale de Lectura – o initiativa a editurii Curtea Veche si a Casei Regale de a schimba obiceiurile de lectura ale copiilor pe termen lung, potrivit unui comunicat al Editurii Curtea Veche.

Tot pe 6 noiembrie, va avea loc si lansarea oficiala a platformei online a proiectului „Cartile copilariei”, unde parintii, profesorii si elevii vor avea acces la numeroase resurse care ii pot ajuta sa implementeze in comunitatile lor un program alternativ de lectura, se precizează în comunicat. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.