Acasă Politic Bucuresti: Comisia pentru agricultură pleacă pe teren

Bucuresti: Comisia pentru agricultură pleacă pe teren

DISTRIBUIȚI

123353– 11102013 – Preşedintele Comisiei pentru agricultură, sivilcutură, industrie alimentară şi servicii specifice a Camerei Deputaţilor, deputatul Nini Săpunaru, a avut iniţiativa ca următoarele şedinte ale comisiei să se desfăşoare, o zi, săptămânal, şi în teritoriu.

         Prin această acţiune se doreşte o cunoaştere mai aprofundată a problemelor cu care se confruntă producătorii agricoli, astfel încât actul de decizie politică să răspundă mai bine actualelor cerinţe ale sectorului agricol.

         Săptămâna viitoare, miercuri, 16 octombrie, membrii comisiei, alături de specialiştii invitaţi, se vor deplasa în judeţul Călăraşi, unde, se vor întâlni, la sediul Consiliului Judeţean, cu producătorii agricoli din zonă.

         Cu aceasta ocazie, vor fi dezbătute proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr.20/2013 privind reglementarea unor măsuri necesare derulării proiectelor cu finanţare nerambursabilă din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR); noua politică agricolă comună şi posibilităţile de finanţare de la bugetul de stat; stadiul aplicării PNDR (2007-2013), precum şi previziunile pentru PNDR-UL 2014-2020.

         La întâlnire vor participa invitaţi de la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Ministerul Finanţelor, Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit şi Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.