Acasă Politic Bucuresti: Contre Guvern-Presedinţie pe tema vilei Dante

Bucuresti: Contre Guvern-Presedinţie pe tema vilei Dante

DISTRIBUIȚI

123307 – 09102013 – Guvernul a facut miercuri o serie de precizări ca urmare a “afirmaţiilor calomnioase ale Administraţiei Prezidenţiale referitoare la evenimentele desfăşurate la Vila Dante.

            “Vila Dante, imobil care se află în administrarea Regiei Autonome „Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat” (RA-APPS), face parte din baza materială de reprezentare şi protocol. Astfel, în ultimul an, la Vila Dante au fost organizate exclusiv următoarele activităţi: 27 noiembrie 2012 – mic-dejun oficial oferit de primul-ministru Victor Ponta primului-ministru al Republicii Slovacia, Robert Fico; mai 2013 – întâlnire informală a primului-ministru Victor Ponta cu presa; 11 iulie 2013 – dineu oficial oferit de primul-minstru Victor Ponta primului-ministru al Republicii Franceze, Jean-Marc Ayrault. Subliniem faptul că în imobilul menţionat nu au fost organizate alte evenimente publice sau private. Mai mult, trebuie menţionat că, în acest moment, RA-APPS se află într-un stadiu avansat de negociere în vederea închirierii vilei”, se arată într-un comunicat al Guvernului.

            Purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Bogdan Oprea, a afirmat marţi seara, la RTV, că nu președintele Traian Băsescu utilizează Vila Dante, ci membrii Guvernului Ponta, care ar organiza acolo chermeze și zile de naștere.

            Intervenția telefonică, vizibil nervoasă, a purtătorului de cuvânt al Administrației Prezidențiale a fost ca răspuns la titlul tendențios și vădită tentă manipulatorie prin care RTV își anunța telespectatorii că premierul Ponta îl lasă fără vilă pe Traian Băsescu, precum și față de insistența cu care moderatorii emisiunii au prezentat în mod repetat zvonul potrivit căruia renovarea și dotarea acestui imobil s-au făcut pentru președintele Traian Băsescu fără însă a produce vreo dovadă a acestor informații. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.