Acasă Politic Bucuresti: Crin Antonescu: “Pentru mine guvernarea nu înseamnă ciolan, ca pentru domnul...

Bucuresti: Crin Antonescu: “Pentru mine guvernarea nu înseamnă ciolan, ca pentru domnul Ilie Sârbu”

DISTRIBUIȚI

123241 – 07102013 – Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, înaintea şedinţei USL, că pentru el guvernarea nu înseamnă „ciolan”, aşa cum înseamnă pentru social-democratul Ilie Sârbu.             „Dacă pentru unii guvernarea înseamnă ciolan, de exemplu pentru domnul Sârbu,

pentru mine nu înseamnă ciolan”, a spus Antonescu, citat de RTV.

            Întrebat de ce susţine acest lucru, Antonescu a răspuns: „Pentru că domnia sa a dat o declaraţie din care rezultă că înţelege prin guvernare ciolan”.

            Antonescu a precizat că, în aceste condiţii, există „mici nepotriviri” în USL.

            „Adică sunt nişte mici nepotriviri”, a adăugat Antonescu.

            Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a răspuns, vineri, atacului liderului PNL la adresa premierului, apreciind că a văzut „un alt Traian Băsescu” şi că ieşirea lui Antonescu este electorală şi adăugând: „A putut să creadă cineva tot ce a spus Crin Antonescu? Ăsta a fost cel mai dur atac de până acum”.

            „Am văzut un alt Traian Băsescu, un supra-preşedinte, care a ieşit aşa, să dea lecţii tuturor. Ieşirea de astăzi nu avea nicio logică, nicio noimă, aveam luni şedinţă. Am calmat situaţia sătpămâna asta, am zis toţi că nu mai ieşim public. Deodată a simţit iarăşi că vine un val pe care l-ar putea utiliza în creşterea în sondaje şi a ieşit să critice pe toată lumea. Dânsul s-a plasat deodată deasupra tuturor, încercând să fie mediator între instituţiile statului”, a declarat Ilie Sârbu.

            Acesta a apreciat că afirmaţiile lui Crin Antonescu sugerau că urmează să anunţe retragerea PNL de la guvernare.

            „Aveam impresia că acum încheie cu declaraţia finală: Gata, noi ne-am retras, rămânem cei care slujim dreptatea, justiţia până la capăt în România. E o chestie electorală, pe care o simţim toţi. Vorbele sunt frumoase, dar nu sunt credibile. Ciolanul e bun, stăm la guvernare, ne place să avem de toate, dar când e vorba de guvern şi de şeful guvernului, atunci haideţi să-i omorăm, să ne distanţăm de ei. Noi suntem altfel, noi luptăm pentru justiţie. Lucruri pe care nu le mai crede nimeni. A putut să creadă cineva tot ce a spus Crin Antonescu? Ăsta a fost cel mai dur atac de până acum”, a mai spus Ilie Sârbu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.