Acasă Politic Bucuresti: Dragnea, atac voalat la premier: „Eu nu am personalitate dublă”

Bucuresti: Dragnea, atac voalat la premier: „Eu nu am personalitate dublă”

DISTRIBUIȚI

123129 – 02102013 – Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la audierile din Comisia pentru Roşia Montană, că, în calitate de deputat, va vota pentru proiectul de lege care reglementează exploatarea în această zonă, în condiţiile în care datele actuale, pe care le deţine, rămân neschimbate. „Voi vota Da, cu precizarea că este Da

pe datele la care eu am acces azi, acum. Dacă în urma tuturor audierilor, analizelor, verificărilor, vor apărea alte date, o să văd. Dar pe datele actuale răspunsul e Da”, a precizat Dragnea, răspunzând unei întrebări adresate de membrii comisiei.

El a precizat că l-a interesat, ca om care trebuie să se pronunţe pro sau contra, în ce măsură statul român câştigă mai mult decât era prevăzut în proiectul iniţial şi dacă statul câştigă mai mult decât investitorul.

„În ceea ce priveşte câştigul statului român, din documentele prezentate, am înţeles că statul român câştigă mai mult decât investitorul: 3,5 mliliarde euro statul, 2,5 miliarde – investitorul”, a spus Dragnea.

El a arătat că a fost interesat şi de protecţia mediului şi a arătat că, în ceea ce priveşte acest subiect, are convingerea că protecţia mediului va fi asigurată.

Dragnea a mai spus că această investiţie poate contribui esenţial la dezvoltarea zonei, în condiţiile în care România nu este dezvoltată echilibrat.

Liviu Dragnea a spus că nu există „o dihonie” în PSD în privinţa faptului că preşedintele partidului, Victor Ponta, a afirmat că va vota împotriva proiectului, iar el că va vota în favoarea actului normativ.

„Nu e dihonie în partid. Eu am o relaţie foarte bună cu Victor Ponta. Eu am avizat proiectul de lege şi nu am personalitate dublă, să vin în Parlament să votez împotrivă. Mi-am asumat acel aviz, pe datele actuale voi vota în Parlament fără niciun fel de ezitare”, a mai spus Dragnea. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.