Acasă Politic Bucuresti: Mircea Geoană: Crin Antonescu a pierdut mult din simpatia votanţilor PSD

Bucuresti: Mircea Geoană: Crin Antonescu a pierdut mult din simpatia votanţilor PSD

DISTRIBUIȚI

123734 – 27102013 – Senatorul Mircea Geoană susţine că liderul PNL, Crin Antonescu, a pierdut „simpatia votanţilor USL”, iar dacă va mai încerca să câştige puncte electorale atacând PSD, susţinerea social-democraţilor va scădea şi mai mult.

”Trebuie să fiu un om cu sinceritate şi luciditate şi să spun că domnul Antonescu a pierdut din simpatiile votanţilor PSD. Există riscul ca domnul Antonescu să nu aibă suficient de multe voturi în cadrul USL ca să fie principalul nostru candidat. Pentru publicul nostru, al PSD, este foarte important ca cineva să comunice cu el. Şi domnul Antonescu atacându-ne, se îndepărtează de noi”, a declarat Geoană, dumică, la Pro Tv, dând exemplu poziţiile pe care le-a avut Antonescu faţă de Codul Rutier, politică fiscală, reforma justiţiei şi problema Roşiei Montane.

Mai mult, senatorul a subliniat faptul că atitudinea preşedintelui liberal arată o reorientare în ce priveşte electoratul. În opinia sa, Antonescu a început să-şi îndrepte atenţia şi lupta pentru voturile celor de dreapta, ignorând astfel electoratul pesedist, care nu este aşa uşor de mulţumit.

”Mi se pare că domnul Antonescu este mai degrabă interesat de o culegere a voturilor de pe zona de dreapta.În clipa în care publicul nostru nu urmează, şi publicul PSD nu este unul pe care îl încolonezi şi-l duci la vot, e o iluzie să crezi că un partid disciplinat şi organizat cum este PSD, să nu aibă candidat în premieră în ultimii 25 de ani”, a mai spus Geoană, la ”După 20 de ani”.

Întrebat dacă-l va vota pe Crin Antonescu la prezidenţiale, Mircea Geoană a evitat să dea un răspuns concret, precizând că, în momentul de faţă, dacă liberalul va fi desemnat oficial candidatul USL, ”o să fie disciplinat”.

”Dacă PSD nu va avea propriul candidat, vom fi cu toţii disciplinaţi. Din punct de vedere al poziţionării publice astăzi, mi se pare că a ales o cale greşită. Asta pentru mine e o dezmăgire din punct de vedere calcul tactic şi strategic”, a mai spus Geoană. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.