Acasă Politic Bucureşti: Andreea Paul: Despre marea diferență între USL și PDL

Bucureşti: Andreea Paul: Despre marea diferență între USL și PDL

DISTRIBUIȚI
andreea_paul2

andreea_paul2125216 – 07012014 – Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul consideră total inacceptabilă atitudinea premierului Victor Ponta de a contesta hotărârile justiţiei, atitudine manifestată cel mai recent în cazul condamnării lui Adrian Năstase la patru ani de închisoare de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

            „Astăzi, când toată lumea vorbește despre hotărâri judecătorești și condamnări ale politicienilor corupți, iese la suprafață mai mult ca oricând diferența dintre USL și PDL. USL, prin vocea Premierului și Președintelui PSD Ponta, atacă justiția și contestă hotărârile definitive și irevocabile, fapt inacceptabil. Este un exemplu elocvent pentru atitudinea USL în raport cu justiția. USL s-a opus constant ridicării imunității parlamentare, au făcut front comun în jurul membrilor bănuiți de ilegalități și de infracțiuni, a încercat permanent să blocheze actul de justiție și, mai grav, să croiască legi speciale la sfârșitul anului trecut pentru protejarea corupților. Pe de altă parte, PDL a avut puterea de a lăsa justiția să hotărască în ceea ce privește membrii săi de partid fără a pune la îndoială actul de justiție, fără a comenta hotărârile judecătorești și fără a încerca măcar să-și protejeze membrii de partid. De fiecare dată când a fost vorba de ridicarea imunității vreunui parlamentar PDL, partidul pe care îl reprezint a votat pentru ridicarea ei și pentru a permite justiției să-și facă datoria. Asta este marea diferență între PSD-PNL (USL) și PDL. Nu vreau să comentez deciziile instanței judecătorești. Așa ar trebui să facă toți politicienii. Ceea ce mă revoltă este reacția Premierului României. Ponta își apără corupții cu îndârjire.

Ponta nu respectă justiția. Ponta nu respectă nimic. Ponta a dat semnalul startului pentru protejarea corupților în acest an al minciunii electorale. Sfidarea justiției de către gruparea lui Ponta și apărarea corupției este jignitoare la adresa tuturor românilor sărăciți. Inacceptabil, inacceptabil, inacceptabil, de o mie de ori inacceptabil!”, a declarat Andreea Paul. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.