Acasă Politic Bucureşti: Şedinţă de urgenţă la sediul PNL

Bucureşti: Şedinţă de urgenţă la sediul PNL

DISTRIBUIȚI

125200 – 06012014Mai mulţi fruntaşi ai PNL s-au reunit luni într-o şedinţă de urgenţă la sediul partidului, în condiţiile în care, în ultimele zile, o seamă de lideri locali ai PNL şi PSD au făcut declaraţii privitoare la o posibilă rupere a USL. Este o şedinţă informală, la care presa nu are acces.

Participă Crin Antonescu şi majoritatea liderilor din Biroul Permanent al PNL. La sediul PNL se află Marian Petrache, şeful PNL Ilfov, vicepreşedinţii Daniel Chiţoiu şi Radu Stroe, secretarul general Eduard Hellvig şi fostul ministru Relu Fenechiu, potrivit Digi24.  Ca şi colegii lor din PSD care s-au întâlnit astăzi, liberalii vor să-şi stabilească strategia politică pe acest an, în condiţiile în care în 2014 au loc alegeri europarlamentare şi prezidenţiale.

            În plus, ultimele săptămâni au adus o serie de atacuri dure în interiorul USL, iar surse din partid vorbesc despre ruperea alianţei înainte de alegerile europarlamentare.

            Astăzi, preşedintele PSD Ilfov, Gabriela Vrânceanu Firea, a spus că vrea un pact de neagresiune la nivelul USL Ilfov, deoarece şeful PNL din judeţ, Marian Petrache, preferă să conducă la nivel local alături de PDL. „Vom afla dacă aliaţii liberali mai vor sau nu să fie în cadrul USL”, a spus Gabriela Vrânceanu Firea.

            Pe de altă parte, vicepreşedintele PNL, Florin Ţurcanu, care este şi şef al Consiliului Judeţean Botoşani, spunea vineri că va propune în viitoarea şedinţă a conducerii liberalilor organizarea unui congres extraordinar al USL care să reconfirme candidatura lui Crin Antonescu la prezidenţiale sau să decidă că cele două partide merg separat la alegeri. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.