Acasă Politic Bucureşti: Mai mulţi militari la deszăpeziri

Bucureşti: Mai mulţi militari la deszăpeziri

DISTRIBUIȚI

125778 – 30012014 – Un număr de 368 militari cu 36 de mijloace tehnice îndeplinesc joi, la solicitarea autorităţilor locale, 22 de misiuni de salvare, deszăpezire şi transport de alimente, în zonele afectate de căderile abundente de zăpadă, potrivit Ministerului Apărării.

Militari ai Batalionului 280 Infanterie Mecanizată au evacuat o femeie însărcinată din Lipia, judeţul Buzău, cu un autotractor pe şenile.

Militari ai Brigăzii 10 Geniu din Brăila au escortat o ambulanţă de la Spitalul din Făurei în localitatea Surdila – Găiseanca pentru a oferi asistenţă medicală unei persoane vârstnice.

Pe raza localităţilor Gemenele, Romanu şi Măxineni, în judeţul Brăila, militari din Brigada 282 Infanterie Mecanizată au sprijinit intervenţia unei echipe ENEL şi, în prezent, continuă misiunile de deszăpezire a căilor de comunicaţii.

În judeţul Vrancea, în zona localităţilor Năneşti şi Măicăneşti, militari din Brigada 8 LAROM şi Brigada 282 Infanterie Mecanizată acţionează cu şapte mijloace tehnice pentru deszăpezirea căilor rutiere.

În judeţul Călaraşi, la solicitarea prefecturii, 50 de militari din Forţele Terestre, cu 2 autocamioane, vor acţiona pentru deszăpezirea locuinţelor persoanelor aflate în dificultate. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.