Acasă Politic Bucureşti: Monica Macovei: Victor Ponta a devenit un mare pericol pentru România

Bucureşti: Monica Macovei: Victor Ponta a devenit un mare pericol pentru România

DISTRIBUIȚI

125229 – 07012014Europarlamentarul PDL Monica Macovei cere demisia premierului Victor Ponta, pentru că „protejează corupţii”.„Ponta trebuie să îşi dea demisia din fruntea guvernului pentru acuzaţiile gratuite şi iresponsabile de nazist şi fascist, pentru că protejează corupţii, pentru că ieri a atacat statul

de drept şi justiţia, devenind un mare pericol pentru România”, a scris fostul ministru al Justiţiei pe blogul personal.

            Macovei a arătat că reprezintă „o minciună” acuzaţiile pe care i le-a adus Ponta, conform cărora ea ar avea o gândire „fascistă” şi „nazistă”.

            „Afirmaţiile de ieri ale preşedintelui PSD şi premierului Victor Ponta, în care mă acuza ca aş avea o gândire fascistă şi nazistă sunt o minciună, dar, mai grav, sunt o insultă la adresa celor care au avut de suferit de pe urma regimurilor de teroare nazistă şi fascistă din lume. Faptul că Ponta, autorul acestor afirmaţii iresponsabile, este în fruntea Guvernului României aduce grave prejudicii României şi românilor”, a scris fostul ministru al Justiţiei.

            „Ponta are un limbaj de comunist: pentru el orice adversar politic este «nazist» şi «fascist». Afirmaţiile iresponsabile ale lui Ponta calcă în picioare memoria zecilor de milioane de victime ale naziştilor şi fasciştilor”, a mai notat Macovei.

            Victor Ponta a declarat, luni, după condamnarea lui Adrian Năstase, că fostul premier a fost „principala ţintă a lui Traian Băsescu”.

            De asemenea, premierul a declarat, tot luni, că europarlamentarul german Elmar Brok este „demagog, iresponsabil şi populist”, care are o gândire „nazistă, fascistă”, la fel ca eurodeputatul PDL Monica Macovei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.