Acasă Politic Bucureşti: Premierul Ponta: „Trebuie să ducem la bun sfârşit schimbarea regimului Băsescu”

Bucureşti: Premierul Ponta: „Trebuie să ducem la bun sfârşit schimbarea regimului Băsescu”

DISTRIBUIȚI

125198 – 06012014Premierul Victor Ponta a prezentat luni, la finalul primei şedinţe din acest an a Biroului Permanent Naţional al PSD, principalele obiective ale social-democraţilor pentru acest an, printre care se află şi „îndepărtarea regimului Băsescu”.

            „Trebuie să câştigăm europarlamentarele. Trebuie să câştigăm prezidenţialele. Trebuie să fim uniţi. Eu dau un mesaj foarte clar: că eu cred că USL a avut ca obiectiv fundamental schimbarea regimului Băsescu şi trebuie ne ducem acest obiectiv la bun sfârşit”, a spus Ponta.

            „Eu cred că putem să fim uniţi nu doar în cadrul USL, dar cred că putem să fim uniţi şi cu alţi reprezentanţi ai partidelor politice sau societăţii civile care s-au săturat de regimul Băsescu”, a spus Ponta.

            „Şi PDL s-a săturat de regimul Băsescu, de abuzuri, de şantaj, de dosare, de linşaj mediatic (…) Important e că trebuie să folosim 2014 pentru adevărata schimbare a României. Am încredere că PSD poate fi actorul principal în acest sens, dar nu singur, ci împreună cu toţi cei din USL şi din afara USL care vor această schimbare”, a spus Ponta. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.