Acasă Politic Bucureşti: Reuniune lărgită a conducerii PDL pentru europarlamentare

Bucureşti: Reuniune lărgită a conducerii PDL pentru europarlamentare

DISTRIBUIȚI

125520 – 20012014 – Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că PDL se va reuni pe 1 februarie, la Braşov, în cadrul unui Colegiu Director lărgit, pentru a discuta strategia pentru alegerile europarlamentare, validarea echipei de campanie şi nominalizarea liderilor de grup din Senat şi Camera Deputaţilor.

„Am stabilit convocarea la Braşov pentru sâmbătă, 1 februarie, a unei reuniuni comune Colegiul Director Naţional şi grupurile parlamentare, unde o să prezentăm şi o să adoptăm strategia pentru alegerile europarlamentare, pe de-o parte, şi priorităţile noastre parlamentare pe de altă parte”, a declarat preşedintele PDL.

Blaga a precizat că lista finală cu candidaţii PDL la europarlamentare nu va fi decisă în cadrul reuniunii de la Braşov.

„De altfel, şeful de campanie va trebui să participe în 30 (ianuarie — n.r.) la Viena la pregătirea comună pe care o vor avea cu toţi şefii de campanie din partidele membre ale PPE, iar lista, aşa cum ştiţi, în partea a doua a lunii februarie. (…) Şeful de campanie îl cam ştim, dar o să-l anunţăm oficial atunci”, a adăugat liderul PDL.          

Vasile Blaga a confirmat că în cadrul Colegiului Director de la Braşov va fi luată în discuţie şi nominalizarea liderilor de grup ai PDL de la Cameră şi Senat.

„O să stabilim cine conduce grupurile, o să facem propuneri, potrivit Statutului, la şedinţa pe care o vom avea la Braşov. Aşa facem de fiecare dată. Biroul Permanent Naţional doar recomandă grupurilor o anumită persoană, mai departe ei votează. Pot fi mai mulţi candidaţi”, a mai declarat liderul democrat-liberalilor.

Blaga a adăugat că el nu este de acord ca senatorul Cristian Rădulescu şi deputatul Mircea Toader, foştii lideri de grup, să fie propuşi din nou.

„Eu, personal, nu agreez. Sunt oameni serioşi, oameni care şi-au făcut cu prisosinţă datoria, s-a dovedit că nu au fost deloc implicaţi în implicaţi în procesul din ‘marţea neagră’, dar una-i una, alta-i alta”, a spus preşedintele PDL.

Vasile Blaga a precizat, totodată, că Biroul Permanent Naţional al PDL a decis şi organizarea unui „miting pentru apărarea democraţiei” în Bucureşti, care va avea loc sâmbătă, 8 februarie. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.