Acasă Politic Bucureşti: Starea de alertă a fost extinsă la şapte judeţe

Bucureşti: Starea de alertă a fost extinsă la şapte judeţe

DISTRIBUIȚI

125739 – 29012014 – Prim-ministrul Victor Ponta a spus, miercuri, in cadrul Comandamentului de iarna de la Palatul Victoria, ca s-a extins starea de alerta pentru inca patru judete, toate aflate sub cod rosu de viscol, pe langa cele trei care se aflau deja sub stare de alerta.

„Incepand cu 29 ianuarie, ora 15.00, se declara stare de alerta pentru judetele Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea”, a spus premierul.

Celelalte trei judete sunt Buzau, Braila si Vrancea, care au intrat sub stare de alerta inca de luni. Dintre toate cele sapte judete, Vrancea este singurul care nu se afla, miercuri, sub avertizare cod rosu de viscol.

„Nu este vorba de restrangerea niciunuia dintre drepturile cetatenesti prevazute de Constitutie si nu este vorba de alocari financiare, ci alocari de forte si de sprijin. Toate fortele pe care le avem – Interne, Armata, Transporturi, Sanatate, autoritati locale, le coordonati catre aceste zone”, a mai afirmat Victor Ponta.

Acesta a mentionat ca, la nivel national, aeroporturile sunt deschise, iar caile de circulatie feroviara catre Constanta functioneaza, chiar daca autostrada s-a inchis. Totodata, el a precizat ca nu se poate zbura cu elicopterele „si e normal”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.