Acasă Politic Bucureşti: Victor Ponta: Crin Antonescu rămâne candidatul USL la prezidenţiale. Dar nu...

Bucureşti: Victor Ponta: Crin Antonescu rămâne candidatul USL la prezidenţiale. Dar nu dă scris

DISTRIBUIȚI

125345 – 13012014 – Preşedintele PNL, Crin Antonescu, rămâne candidatul USL pentru alegerile prezidenţiale. Asigurarea a fost dată luni, de premierul Victor Ponta, la finalul ședinței conducerii USL. ”Precizăm foarte clar că, în baza deciziilor luate azi, candidatul la prezidențiale este domnul Antonescu.

Candidatul la funcția de prim-ministru nu-l mai anunțăm, locul este ocupat de reprezentantul PSD”, a precizat președintele PSD.

Întrebat când se vor organiza alegerile prezidențiale, anunțate pentru începutul lunii noiembrie, premierul Ponta a spus că este vorba de data de 2 sau 9 noiembrie.

Acesta a explicat că USL va avea, prin liderii parlamentari, o întâlnire în fiecare luni pentru a se discuta punctele aflate pe agenda Senatului și a Camerei.

”Grupurile parlamentare vor vota în comun toate proiectele, dacă nu există consens pe un proiect, la nivel politic, intervenim și luăm o decizie. Tot ceea ce în cadrul USL au reprezentat subiecte de discuții, vreau să le soluționăm de azi. Mesajul este acela că USL s-a format ca să schimbe regimul Băsescu, să guverneze bine țara și, pentru aceste motive, trebuie să fim uniți și să le ducem la bun sfârșit”, a completat copreședintele USL. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.