Acasă Politic Tel Aviv: România felicitată de Shimon Peres

Tel Aviv: România felicitată de Shimon Peres

DISTRIBUIȚI
basescu_-_peres

basescu_-_peres125521 – 20012014 – Președintele israelian, Shimon Peres, l-a felicitat, luni, pe președintele Traian Băsescu pentru îmbunătățirea situației economice a României, în cadrul primirii oficiale de la reședința prezidențială „Beit Hanasi”. „Europa trece printr-o tranziţie. România nouă este o Românie unită, 

nu numai într-o situaţie mai bună, ci şi cu un viitor mai bun. Vă felicit pentru îmbunătăţirea situaţiei economice, pentru locul important pe care România îl ocupă în UE şi în NATO”, a menţionat Shimon Peres, relatează Mediafax.

Președintele Israelului a adăugat că vizita lui Traian Băsescu este o ocazie de a întări legăturile dintre România și Israel.

„Vizita dumneavoastră este la timp, este folositoare pentru a face un bilanț și a vedea ce se poate face pentru viitor”, a spus președintele israelian.

Shimon Peres a declarat că Israelul se află în mijlocul unor negocieri de pace care încă nu s-au finalizat.

„Este o pace care nu este uşor de obţinut. Sunt aici interese deosebite şi oarecum acest pământ este sfânt pentru câteva popoare, dar este şi partea cealaltă”, a arătat oficialul israelian.

Preşedintele Traian Băsescu se află, până marţi, în vizite de stat în Israel şi Teritoriile Palestiniene. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.