Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Ziua protecției civile, marcată la Otopeni

Ilfov: Ziua protecției civile, marcată la Otopeni

DISTRIBUIȚI

 

 

 

126488 – 28022014-La 28 februarie a.c., la Casa de Cultură din localitatea Otopeni, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Codrii Vlăsiei” al judeţului Ilfov a organizat o activitate cu prilejul împlinirii a 81 de ani de la înfiinţarea Protecţiei Civile în Romania.

Această zi constituie prilejul de a exprima aprecierea aparte pentru acţiunile celor care au contribuit de-a lungul timpului la asigurarea integrităţii fizice şi materiale a populaţiei. Prezenţi acolo unde datoria le-a cerut-o, împreună cu celelalte componente ale sistemului naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, specialiştii Protecţiei Civile au demonstrat profesionalism şi devotament în misiunile de salvare a vieţii şi diminuare a pagubelor materiale.

Modul de gestionare a inundaţiilor din ultimii ani, fenomenelor meteo deosebite ale iernilor aspre sau celorlaltor accidente şi calamităţi a dat dovada implicării şi experienţei personalului în asigurarea măsurilor de protecţie civilă.

Inspectorul șef al ISU Ilfov, colonelul Claudiu Cristian Avram, a adresat întregului personal ”sincere urări de împliniri şi satisfacţii în activitatea profesională, sănătate şi bucurii în viaţa personală şi de familie!”

Activitatea de la Otopeni s-a încheiat cu o expoziţie de prezentare a tehnicii şi materialelor de intervenţie în situaţii de urgenţă. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.