Acasă Sud Arges Argeş: Avere nejustificată la o funcţionară de la Finanţe Publice şi la...

Argeş: Avere nejustificată la o funcţionară de la Finanţe Publice şi la soţul ei, poliţist

DISTRIBUIȚI

127131 – 25032014 –  Agenția Națională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 1.552.103,37 lei între averea dobândită şi veniturile realizate de către Virginia Liliana Bălţat, funcționar public în cadrul Direcției Generale a Finanțelor Publice Argeș, împreună cu soțul său,  Marian Daniel Bălţat, fost agent șef adjunct de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

În perioada 2000 – 2010, cei doi au realizat venituri salariale, în cuantum de 1.325.692 lei, iar modificările patrimoniale intervenite în aceeași perioadă au fost în cuantum de 2.877.795,37 lei, rezultând o diferență nejustificată de 1.552.103,37 lei.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a dispus sesizarea Comisiei de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Pitești în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către cei doi soţi în perioada exercitării funcțiilor publice. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.