Acasă Sud-Est Braila Brăila: Firmele lui Bunea Stancu, mai prospere ca niciodată

Brăila: Firmele lui Bunea Stancu, mai prospere ca niciodată

DISTRIBUIȚI
bunea_stancu

126808 – 13032014 –  PSD Brăila, Bunea Stancu, a pierdut procesul cu ANI pentru conflict de interese, dar firmele acestuia continuă să primească pe bandă rulantă contracte de la autorităţile locale, scrie Adevarul.ro.

Firmele controlate de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ)  Brăila, Bunea Stancu, sunt mai prospere ca niciodată. Dintre acestea se remarcă Concivia SA, care are nenumărate contracte cu instituţiile brăilene.

CJ Brăila, Primăria Brăila, condusă de subordonatul lui Bunea Stancu pe linie de partid, Aurel Simionescu, dar şi primăriile din judeţ, au contribuit la profiturile Concivia SA cu contracte în valoare de milioane de euro.

Declarat de judecătorii Curţii de Apel Bucureşti în stare de conflict de interese, baronul PSD le râde în nas procurorilor DNA şi inspectorilor ANI.

Ultima licitaţie câştigată de firma de construcţii Concivia SA, controlată de Bunea Stancu prin intermediul societăţii Bursagrirom SA, este cea pentru restaurarea şi consolidarea clădirii Teatrului „Maria Filotti” din Brăila, monument istoric de categoria A, contract atribuit de Primăria Brăila.

Primarul Aurel Simionescu este prim-vicepreşedintele PSD Brăila, în timp ce Bunea Stancu deţine funcţia de preşedinte a filialei judeţene brăilene a PSD. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.