Acasă Externe Bruxelles: Monica Macovei: PSD îl ascunde pe Daniel Chițoiu de justiție

Bruxelles: Monica Macovei: PSD îl ascunde pe Daniel Chițoiu de justiție

DISTRIBUIȚI
Monica_Macovei7

126772 – 12032014 – Deputații PSD au fost vioara întâi în Parlament în acțiunea de sustragere a deputatului liberal Daniel Chițoiu de răspundere în fața justiției, acuză europarlamentarul PDL Monica Macovei, fost ministru al Justiţiei.

“Votul de astăzi (marţi – n. r.) a fost în acord cu declarațiile lui Victor Ponta privind „cultura organizațională” care unește politicienii PSD împotriva justiției. Daniel Chițoiu a spus astăzi în plen că este „într-o situație jenantă” pentru că este acuzat de procurori că sprijină „un grup infracțional organizat”, în timp ce, ca ministru, ar fi avut alte atribuții. Este adevărat că miniștrii nu au atribuții să sprijine “grupuri infracționale organizate”, dar pare că miniștrii guvernelor Ponta s-au ocupat în special cu asta, contrar atribuțiilor lor legale”, a declarat Monica Macovei.

“Domnule Chițoiu, adevărul este că România, nu dumneavoatră, este pusă într-o situație jenantă prin refuzul majorității parlamentarilor de a lăsa procurorii să își ducă anchetele până la capăt. Ați blocat justiția, faceți un rău imens României”, a adăugat europarlamentarul PD adresându-se fostui ministru liberal. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.