Acasă Economie Bucureşti: 25 martie – ultima zi pentru depunere declaraţiilor priviind impozitul pe...

Bucureşti: 25 martie – ultima zi pentru depunere declaraţiilor priviind impozitul pe profit

DISTRIBUIȚI

127034 – 21032014 –  Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) reamintieşte persoanelor juridice plătitoare de impozit pe profit că termenul limită de depunere al formularului 101 „Declarație privind impozitul pe profit” pentru anul 2013, este 25 martie 2014.

Anterior depunerii, la organul fiscal, a declaraţiilor fiscale, inclusiv a declaraţiilor fiscale rectificative, contribuabilii pot opta pentru certificarea acestora, de către un consultant fiscal care a dobândit această calitate potrivit reglementărilor legale cu privire la organizarea şi exercitarea activităţii de consultanţă fiscală şi care este înscris ca membru activ în Registrul consultanţilor fiscali şi al societăţilor de consultanţă fiscală.

Formularul se depune la organul fiscal competent, în format PDF, cu fişier XML ataşat, pe suport CD, însoţit de formatul hârtie, semnat şi ştampilat conform legii, sau se transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanță (on-line), în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

            Formatul electronic se obţine prin folosirea programului de asistenţă care poate fi descărcat de pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, portalul Agenţiei Naţionale de

Administrare Fiscală secţiunea Declaraţii electronice / Descarcare declaraţii / Declaraţie privind impozitul pe profit . – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.