Acasă Politic Bucureşti: Alt subiect de ceartă între premier şi preşedinte

Bucureşti: Alt subiect de ceartă între premier şi preşedinte

DISTRIBUIȚI

126909 – 17032014 –   Premierul Victor Ponta reclamă Parlamentului că președintele Traian Băsescu participă la Consiliul European din 20-21 martie a. c., fără să solicite un mandat din partea Guvernului. „Guvernul are obligația de a transmite Parlamentului cu minim 10 zile calendaristice înainte de reuniunea Consiliului European, propunerea de mandat pe care delegația României intenționează să o prezinte la reuniunea Consiliului European din martie. Ca și în cazul reuniunilor anterioare ale Consiliului European, doresc să vă informez că președintele Traian Băsescu nu a solicitat Guvernului elemente de mandat pentru participarea sa la reuniunea Consiliului European din martie”, se arată într-o scrisoare adresată de premierul Ponta Parlamentului.

Guvernul nu a fost informat asupra poziției pe care președintele a susținut-o la reuniunile Consiliului European la care a participat, se mai menționează în document.

„În consecință, Guvernul este în măsură să informeze Parlamentul doar asupra agendei reuniunii Consiliului European”, încheie premierul. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.